Werkplaats
Onderhoud en Reparatie | APK | PechHulp || Reinigen en aftanken |
Leenauto, halen en brengen, Openbaar vervoer |

Onderhoud en reparatie
Voor alle werkzaamheden aan uw auto kunt u bij ons terecht. Wij kunnen iedere (schade)reparatie, elk onderhoud voor u uitvoeren. Van een lampje vernieuwen tot het monteren van trekhaken, van een kleine of grote onderhoudsbeurt tot een cilinderkop-revisie, en natuurlijk ook de APK keuring.
Gewoonlijk is de reparatie van uw auto in één dag klaar. Moeten er extra kosten worden gemaakt dan overleggen wij vooraf met u, zodat u 's avonds niet voor een onaangename financiële verrassing komt te staan.

APK
Sinds de start in 1984 hebben wij onze APK-erkenning; meerdere keurmeesters staan garant voor een goede beoordeling van uw auto. En we hebben de eerste vrouwelijke keurmeester van Nederland in huis.

We hebben regelmatig goedkope APK-aanbiedingen, bel ons voor het actuele aanbod!
Bij een grote beurt is de APK trouwens gratis, behalve de meldkosten.
Voor dieselmotoren komen er kosten voor de roetmeting bij.
Mochten er reparaties nodig zijn om uw auto te kunnen goedkeuren, dan nemen wij contact met u op, zodat u uw toestemming kunt geven alvorens wij tot reparatie overgaan.

In verband met de openingstijden van de Rijksdienst voor het Wegverkeer kunnen wij van maandag tm vrijdag een APK uitvoeren, behalve op feestdagen. U kunt ervoor kiezen om te wachten tot de auto klaar is, maar dan loopt u het risico dat u twee uur langer moet blijven wanneer de auto in een steekproef van de RDW valt.
Wanneer is de keuring? Raadpleeg
de site van de RDW    

Pechhulp via Bovag
Bovag is altijd op zoek naar nieuwe producten, die zo voordelig mogelijk aansluiten op de behoefte van autobezitters. Pechhulp is zo’n product.
U kunt bij Pech Hulp inroepen via de PechHulppas; u wordt dan snel voorzien van deskundige hulp. Kiest u bij het afsluiten de optie “altijd naar eigen autobedrijf” dan weet u zeker, dat wij ons over het probleem zullen buigen.
U kunt de PechHulp bij ons afsluiten of ervoor kiezen het via internet te regelen, via deze link:
de Pechhulp direct afsluiten. 

Reinigen en aftanken
Wilt u uw auto fris gewassen, schoon gezogen en afgetankt van ons terug ontvangen? Geef dat dan aan ons door bij het maken van de afspraak en wij zorgen er voor dat dat geregeld wordt.

Openbaar vervoer
Om naar het centrum of het Centraal Station te komen, kunt u iedere 5 minuten een bus (32 en 33) nemen aan de overkant van onze straat; die brengt u daar in 5 minuten.
Wilt u liever met de pont, naar dan brengen wij u daar naar toe. Een telefoontje bij terugkomst is genoeg om te zorgen dat wij u weer ophalen.

Leenauto, halen en brengen
Wanneer het openbaar vervoer geen uitkomst biedt en u niet wordt gehinderd door een parkeervergunning, hebben wij een kleine, en dus handige, leenauto beschikbaar. De kosten zijn €7.50 per dag plus €0.20 p/km incl. brandstof. Wij willen het graag van te voren weten of u hiervan gebruik zult maken, zodat we de auto voor u kunnen reserveren.
Binnen Amsterdam Noord kunnen wij u meestal wel even naar huis brengen of ophalen.

 

Onze service en klantvriendelijkheid zijn ons visitekaartje Wij zullen onze uiterste best doen onze naam hoog te houden. Mocht u desondanks niet tevreden zijn, dan horen wij dat het liefst van u zelf en zullen wij altijd proberen het probleem op te lossen.
Een tevreden klant is tenslotte de beste reclame!

1
Van eenvoudige handelingen tot

2
helse draadknopen, het komt goed!

3
Wie zegt dat auto’s niet groen zijn?
 


 

 
Menu van der Meiden